V8 Supercars vs. Porsche Panamera Medical Car

accident v8 supercars

La darrera cursa del campionat V8 Supercars australià va ser protagonista d’un dels accidents més tontos que recordo. Després de trencar la direcció a les primeres de canvi, el Ford de Shane Van Gisbergen va quedar parat en mig de la pista. El millor va arribar quan el pilot va veure el cotxe mèdit pel retrovisor i va decidir apartar-se… just cap al cantó pel que va decidir passar el conductor del Panamera. El resultat és el que podeu veure a les imatges.

Aquest petit incident m’ha recordat altres moments històrics amb safety cars i cotxes mèdits involucrats. El més famós (i indignant!) és el del Satefy Car del WTCC que va rebentar-li la cursa (i el cotxe) a Franz Engstler, al circuit urbà de Pau, però també hi ha aquell que es va endur per davant a Alex Wurz a Avus quan corria a la F3 l’any 1994 o el de la melé del FIA GT a Paul Ricard.

Via MotorpasiónF1

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s