El so de BMW ///M

bmw m

Actualment el catàleg de motors de BMW M GmbH és d’allò més variat. Podem escollir des d’un V8 atmosfèric, com és el cas del E92 M3, a un V8 bi-turbo de 560 CV, cas del M5. Pel mig està el I6 turbo del 1M Coupe i fins i tot els turbo-dièsel dels M550xd (aquest darrer és cert que no és un model 100% BMW M GmbH, però quedava bé incloure’l). Com és obvi, el so d’uns i altres no serà el mateix…

La revista francesa Motorsport, aprofitant la celebració del 40º aniversari de BMW M GmbH al Nürburgring, ha editat un video absolutament imprescindible. En ell gaudireu de la banda sonora dels darrers models de la marca — E92 M3 Competition Pack, E92 M3 GTS, E90 M3 CRT, 1M Coupe — en tot el seu esplendor. I per a tots aquells que hagueu trobat a faltar un model amb el mític sis en línia atmosfèric, també hi han afegit el E46 M3 CSL.

Amb quin us quedeu?

Via Axis of Oversteer, Motorsport

Anuncis

One thought on “El so de BMW ///M

Add yours

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: