Valentino Rossi. Ford Fiesta RS WRC. Monza Rally Show.

monza_rossi5

Valentino Rossi sempre ha estat un pilot que ha fet el que bonament li ha vingut en gana. Entre cursa i cursa de MotoGP, sempre que ha tingut un cap de setmana lliure, el pilot italià no ha dubtat en fer realitat la seva altre passió: els cotxes. Que si provar el Ferrari de Formula 1, amb els rumors que tot això va generar, que si provar un trasto del DTM, que si fer aquest o aquell rallye. El somni de tot aficionat al motor, en definitiva.

Acabada la temporada de MotoGP, Rossi va prendre part al Rally Show de Monza, com ja ha fet en més d’una ocasió. De fet, a la edició d’enguany també hi participava el que l’any vinent serà el seu company a Yamaha — Jorge Lorenzo. Mentre que el mallorquí ho feia en un Citroën DS3 WRC, l’italià provava sort amb un Ford Fiesta RS WRC absolutament es-pec-ta-cu-lar. Patrocinat per Monster, la veritat és que no recordo una decoració tan guapa com la del Fiesta de Valentino. Bé. Sí. La del Ferrari de Valentino.

A continuació trobareu un video on el propi Rossi explica les seves sensacions al volant del Fiesta i com s’ho va fer per adjudicar-se la prova.

Via MotorpasiónF1

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: