Lewis Hamilton. The McLaren Formula 1 Years.

mclaren-1-1280

Lewis Hamilton. 26 poles, 21 victòries, 49 podis i un campionat del món l’any 2008. Aquest és el bagatge del britànic en els sis anys que ha estat a McLaren. Sigui perquè li va plantar cara a tot un bi-campió del món com Fernando Alonso l’any del seu debut, sigui per l’avançament triple que va fer a Silverstone quan estava a la GP2, sigui perquè a la que veu un forat s’hi tira independentment de quines siguin les conseqüències, sempre he considerat al britànic com un dels grans. Una mena de Nigel Mansell en versió afro i amb els collons molt ben posats. En la que considero una cagada de proporcions èpiques, l’any que ve recalarà a Mercedes AMG en busca de nous reptes… i un suculent salari de 8 xifres.

Els sis anys que s’ha passat a McLaren des del seu debut l’any 2007 han donat moltíssim de sí. Penalitzacions, declaracions incendiàries, una rivalitat amb en Massa de les que fan època (sobretot perquè no soporto al brasiler), abandonaments, accidents… i algunes victòries molt però que molt ben treballades. És per això que no hi ha res millor que donar un cop d’ull al retrovisor i veure un resum amb els millors moments de Hamilton en els seus anys a McLaren.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s