Ferrari 512 BBLM. Le Mans Classic. Onboard.

ferrari-512-bb-lm-01

Mai he estat gaire fan del Ferrari 512 BB. Sigui per les seves línies tan dels anys 70, sigui perquè mai va brillar especialment en competició, sigui perquè el cotxe al que substituïa (el 365 GTB/4 Daytona) i el seu substitut (Testarossa) eren molt més interessants, la veritat és que mai vaig acabar de trobar-li la gràcia al Berlinetta Boxer de Maranello. No obstant, el dotze cilindres boxer que amagava al darrera era — i segueix sent, de fet — un dels motors que millor sonen, i si no només cal que mireu el video que trobareu després del salt.

Es tracta d’una de les curses del Le Mans Clàssic 2012 que s’ha celebrat aquest estiu, corresponent a la categoria reservada als cotxes fabricats entre 1972 i 1979. Per si el so envolvent del 512 BBLM no fos prou impressionant, veure els Porsche 935 i els prototips de Grup 5 i Grup 6 que també omplien la graella, passant al pobre pilot del Ferrari com si anés literalment parat, també és per pixar i no treure gota. Ja sabeu: altaveus al màxim, pantalla gran… i a gaudir!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: