Murray Walker, narrant una volta a Bathurst en primera persona

murray walker a4 bathurst

Murray Walker és el comentarista britànic per excel·lència. Per sentir la seva inconfundible veu només cal posar qualsevol video del BTCC dels 90. És, per així dir-ho, un Josep Lluís Merlos en versió fish & chips. En el video que trobareu després del salt, descobert via la molt recomanable Motorsport Retro, Murray Walker narra una volta al circuit de Mount Panorama en un Audi A4 ST, assegut al costat de Brad Jones. Pel que es veu a les imatges, sembla que s’ho passa d’allò més bé!

Estem parlant de l’any 1997, una època en la que la cursa Bathurst 1000 es disputava amb superturismes enlloc dels V8 Supercars d’avui en dia. Tot i que la victòria se la va endur un BMW 320i amb els germans Geoff i David Brabham, l’Audi de Brad Jones i Frank Biela va aconseguir remuntar fins a la segona posició final tot i sortir des de la 9ª posició a la graella. Resulta curiós trobar pilots com Rickard Rydell en el Volvo 850, Tim Harvey en el Peugeot 406 Mi16, John Cleland en un Vauxhall Vectra o Alain Menu i Jason Plato fent parella en el Renault Laguna. Noms mítics de la època mítica del BTCC en una cursa mítica com la Bathurst 1000.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: