BMW i AMG ens desitgen un bon Nadal a la seva manera

amg nadal

Entrada publicada originalment a Motor.cat

En aquestes dates tan senyalades, alguns fabricants han volgut aprofitar l’avinentesa per desitjar-nos a tots un molt bon Nadal i pròsper 2013. Aquest és el cas, per exemple, d’AMG, qui, amb el SLS AMG GT3 com a protagonista, ens ha felicitat les Festes d’una forma veritablement dolça i original. Molt similar al clip d’AMG és el de la pròpia Mercedes-Benz, amb un suposat Nico Rosberg treient-li les castanyes del foc al cuiner de la marca, o el de Santa Claus passant-s’ho d’alló més bé en un SLS AMG Roadster. Sembla que això del Nadal motiva molt als publicistes de la marca…

BMW no s’ha quedat enrere, brindant-nos un dels anuncis més memorables que recordem. Sota el títol “La nadala més ràpida del món”, el grup musical Zürich Acapella Group ha tingut la particular missió de cantar el famós Jingle Bells en un BMW M135i. El problema és que l’encarregat de portar-los a fer un tomb pel circuit de L’Anneau du Rhin no era altre que Martin Tomczyk, pilot oficial de la marca al DTM alemany. El resultat us el podeu imaginar…


Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: