Jay Leno’s Garage rep la visita d’un Lamborghini… una mica especial

jay leno lamborghini tractor

La col·lecció de Jay Leno és una de les més impressionants que conec. És tan bona, de fet, que fa uns anys el presentador va decidir “convertir-la” en una mena de programa de televisió (o, millor dit, d’internet) sobre cotxes. Cada setmana rep la visita d’un convidat molt especial: el Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse, el Lamborghini amb més kilòmetres del mónFins i tot un Ferrari ha passat per les seves instal·lacions, tot l’antipatia que Leno sempre ha mostrat vers el fabricant italià.

El convidat d’aquesta setmana també va ser fabricat a Itàlia durant els anys 60. No obstant, enlloc de motors V12 i carrosseries dissenyades per Pininfarina, Bertone o Zagato, el convidat d’avui és força més… diguem-ne… terrenal. Amb vostés, un tractor Lamborghini R485 — molt similar (tot i que molt més vell) al que em vaig trobar tornant de la Vall d’Aran fa uns mesos. Curiós. I pensar que amb un d’aquests tècnicament et podries colar a concentracions oficials de Lamborghini… Temptador!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s