San Francisco Skyline.

KPGC110

Fer videos sobre cotxes no ha de ser molt difícil. L’únic que cal és una bona fotografia, bona música i un protagonista que expliqui aquesta relació extranya que sempre ens uneix amb els trastos de quatre rodes. D’això a Petrolicious en saben un munt, i prova d’això és el video d’avui: San Francisco Skyline. Al igual que en el video del Porsche 356 Cabriolet del ’62 del que us vaig parlar fa unes setmanes, la entrega d’avui torna a tocar la fibra amb una posta en escena inmillorable.

Suposo que el fet de que en el video hi aparegui un Nissan Skyline 2000GT-R KPGC10 també hi ajuda, més si al seu costat hi ha el seu hereu espiritual — el Skyline 2000GT-R KPGC110. Això sí, si esteu pensant en anar a San Francisco i creieu que aquest video us pot mostrar un parell de llocs nous per visitar, oblideu-vos. La ciutat quasi ni hi apareix.

San Francisco Skyline from Petrolicious on Vimeo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s