Buon Natale de part de Lamborghini (i altres felicitacions nadalenques)

aventador santa

Si fa un parell de dies parlàvem de les felicitacions nadalenques de BMW, Mercedes-Benz i AMG, avui li toca el torn a Lamborghini. Els de Sant’Aghata Bolognese han decidit desitjar-nos un Buon Natale amb sentit de l’humor, tot fent gala de la seva darrera joguina, el nou Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster. Evidentment, aquests no són els únics fabricants que han mirat de ser originals en aquestes dates tan senyalades. D’exemples hi ha molts i molt variats, i, de fet, n’hi ha fins i tot que més que mirar cap al Nadal prefereixen centrar-se en la fi del món pronosticada pels maies per demà mateix. A continuació va una petita selecció que he trobat via Skiddmark.

SEAT-Leon-Endofworld Toyota-Prius-Christmas-Lights-G1 Vauxhall-Ampera-Christmas-Tree

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s