Griot’s Garage — un altre col·lecció de cotxes per treure’s el barret

griotgarage

Es poden col·leccionar cotxes de dues maneres. La fàcil, per així dir-ho, seria la de fer una ruta pels concessionaris de torn, talonari sense fons en mà, i comprar les darreres joguines de Ferrari, Porsche o Lamborgihi. Aquest és el sistema que segueixen artistes cutremanguis com Justin Bieber. A mi m’agrada la difícil, aquella que consisteix en buscar la unitat ideal, de la que només hi han tres o quatre al món, el model que ens agrada des de que no aixecàvem ni un pam de terra o aquell que, simplement, ens porta molt bons records. La col·lecció de Gerard Lopez, l’amo de la escuderia Lotus F1, és un bon exemple. En la mateixa línia podriem dir que va la que avui ens acosta Jalopnik, propietat de Richard Griot.

El fundador de Griot’s Garage, una referència, pel que es veu, en productes de neteja per cotxes, ha reunit la que per a mi és una de les millors col·leccions que he vist mai — Sultan de Brunei i Jay Leno apart. Entre les joies que hi trobem hi ha un Porsche 956 amb els colors de Rothmans, diferents monoplaces de Formula 1 que en el seu dia van portar Lauda, Hunt o Schumacher, un espectacular Porsche 935K, un McLaren M8 de la Can-Am… i un bon grapat de cotxes de carrer, entre els que hi destaquen un Porsche 993 Carrerra 4S, dos 964 i 997 Speedster, un BMW E30 M3 completament original, un preciós Lamborghini Islero, un Cobra, etc. La llista és interminable. Tan interminable com la sana enveja que corre ara mateix per les meves venes.

Richard Griot | Have Fun In Your Garage from eGarage on Vimeo.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: