Una pàgina per tunejar cotxes “russian style”

tuning russian style

Tot saben que quan parlem de mal gust, pocs païssos poden rivalitzar amb Russia. Els Emirats Àrabs, Qatar i ciutats com Dubai pot ser se li acosten una mica, però els russos tenen aquell toc especial i aquell detall inèdit que els fa sempre especials. I això val tant si parlem d’un Porsche Cayenne Turbo S com si ho fem d’un Lada de quan encara es parlava del “telón de acero”. Paracops exagerats, alerons impossibles, entrades d’aire innecessàries. Si sempre heu sentit una certa fascinació (i també compassió, per què negar-ho) per aquest trunying tan de vergonya aliena, no us podeu perdre la pàgina Tuning 3D Russia.

En ella podreu desfermar els vostres instints tuneros més ocults, modificant no tan sols trastos com el Lada de la imatge que obre aquesta entrada, sino cotxes més moderns com la darrera entrega de la Sèrie 1 de BMW, un Audi A4 Avant, el Porsche Cayenne o fins i tot un camió Peterbilt. Paracops, faldons, taloneres, entrades d’aire al sostre, capós, llandes, fars — les combinacions són pràcticament infinites. Compte que enganxa!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s