Això és el que passa quan el micro del co-pilot deixa de funcionar

182969_10150100285962696_1403544_n

Dins d’un cotxe de competició hi ha molt xivarri. Massa i tot. I no ho dic només pel motor: les pedres o el canvi poden ser igual d’incordiants quan anem a fondu rigurós per un tram. És per això que un dia un senyor molt llest va inventar el microfon, eina indispensable sense la qual pilot i co-pilot ho tindriem complicat per entendre’s quan el motor gira a més de 6.000 voltes.

A vegades, però, shit happens. En el video que trobareu a continuació passa el que no ha de passar mai: que el micro del co-pilot deixa de funcionar. El problema és que això passa a mig tram, on no hi ha ni temps ni marge per buscar solucions improvitzades. L’únic recurs que queda és tirar de pulmons i posar-se a cridar com si s’anés a acabar el món. Si a tot això afegim que estem parlant d’un Subaru Impreza WRC, amb el que els revolts, arbres i fanals arribem el doble de ràpid, la cosa es posa molt dramàtica. Impossible no sentir una certa compasió per la pobre noia…

Via Jalopnik

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s