Així es va fer la promo oficial del Porsche 991 Carrera 4 i 4S

Captura de pantalla 2013-01-09 a la(s) 11.29.25

Quan una marca presenta un cotxe nou, sovint ho fa acompanyant-lo d’un video promocional encarregat de mostrar les virtuts del nouvingut. Rodant en circuit, en carretera, pel mig del bosc, sobre fang, pluja, neu. El que importa es que entri per la vista.  Si parlem d’un cotxe amb tracció a les quatre rodes és obvi que la pluja o la neu han de jugar un paper destacat en la promo, com és el cas del Porsche 991 Carrera 4 i 4S que avui ens ocupa. No obstant, aconseguir que nevi, que plogui o que faci boira quan tu vols no és fàcil. Després de tot, no és qüestió de tenir a tot un equip de rodatge esperant a que el temps acompanyi…

En el video que trobareu a continuació, descobert via GT Spirit, el fabricant alemany ens mostra el making of de la promo oficial del Carrera 4 i 4S, la qual va ser força més complexa del que un pot semblar veient les imatges tal qual. Per començar va caldre un bon gruix de neu artificial, a la que hem de sumar uns 10.000 litres de “pluja” i ni més ni menys que 5 milions de fulles, disposades sobre l’asfalt de forma estratègica per simular una carretera a la tardor. Quasi res.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: