Els “millors” accidents de 2012, resumits en 40 minuts de video

Le-Mans-Crash-Davidson-Toyota-2012-19-fotoshowImageNew-d4de149e-606206

Prepareu les crispetes perquè a continuació trobareu dos video-resums amb les millors castanyes que han donat de sí les curses durant aquest 2012. Arribats a final d’any, aquests videos són tot un clàssic. Aquest cop, no obstant, els dos clips seleccionats m’han agradat molt perquè prescindeixen de tota música prescindible. En ells hi trobareu únicament el so dels comentaristes… i a vegades ni això. Quaranta minuts en total amb els millors accidents de rallyes, NASCAR, BTCC, F-Ford i altres campionats de monoplaces, la Clio Cup, la MINI Challenge i fins i tot les 24 hores de Le Mans. Per triar i remenar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s