Una volta a Spa-Francorchamps en un Lola T70 MK3B

spa6Lola2

Cada cop disfruto més amb els videos onboard on el protagonista és un vehicle clàssic. La proliferació de càmeres GoPro i similars d’alguna forma ens apropa al que en el seu dia debien sentir pilots com Vic Elford, Jackie Ickx o Jo Siffert. Si ahir mateix compartia amb vosaltres dos videos espectaculars — un d’un 962C a Le Mans, l’altre d’un Sauber C11 a Spa-Francorchamps — avui li toca el torn a un cotxe una mica més vell, tot i que no per això menys espectacular: un Lola T70. Trobat via Racing Gang, un blog francament recomanable, el video d’avui està protagonitzat per un T70 MK3B pilotat al límit per Oliver Bryant a Spa-Francorchamps. Us recomano pujar el volum al màxim perquè el so del V8 impressiona, i molt.

Foto: Peter Falkner, Marbles Racing Images

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: