Avui la cosa va de frenades

alex-buncombe-jann-mardenborough-rjn-motorsport-nissan-gtr-gt3

Quan feia curses, una de les coses que més em va costar va ser el tema de les frenades. La por a blocar les rodes del davant i anar-me’n recte (com em va passar a unes cronos a Calafat, enduent-me un proto d’aquests que fa muntanya per davant) feia que mai acabés d’apurar del tot. I això era un problema gros, sobretot als avançaments. Per sort la cosa va anar milloranr a mesura que anava fent curses, tot i encara n’hauria de fer moltíssimes més per arribar al nivell d’Alex Buncombe. Al video que veureu a continuació el trobareu al volant d’un Nissan GT-R GT3 a la darrera prova del britànic de GT a Donington Park. Surt en la 14ª posició.

Impressionant. Sense paraules. És increïble la facilitat amb la que va guanyant posicions fins col·locar-se a la primera posició. El millor de tot és que Buncombe no només sap frenar així en un GT3. A continuació el teniu a Oulton Park al volant d’un Jaguar E-Type.

Clar que frenar en circuit, amb escapatòries i un asfalt en perfectes condicions, sempre serà més fàcil que fer-ho en un tram d’un rally, oi? Suposo. Mireu sino el següent video, amb Juho Hanninen en plena sessió de tests amb el Ford Fiesta RS WRC de M-Sport de cara al Rally Monte-Carlo de la setmana que ve. Asfalt fred, pneumàtics freds. Us juro que pensava que el perdia.

Via Axis of Oversteer

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s