Així es viu una cursa en un Zakspeed Ford Capri Turbo

4

Sé que porto uns dies en els que no he parat de publicar videos onboard, alguns més interessants que altres. Va com va. El tema és que, com ja vaig dir en el cas del video del Lola T70 a Spa-Francorchamps, la proliferació d’invents tipus GoPro i similars ha possibilitat que poguem gaudir en primera persona el que es sentia al volant de cotxes que fins ara només podiem veure en llibres. Aquest és el cas del Ford Capri Turbo amb el que l’equip Zakspeed va participar al campionat DRM alemany a principis dels 80. En el video que trobareu a continuació el veureu en una de les curses del AvD Oldtimer Grand Prix al circuit del Nürburgring GP. Impressionant. Llàstima que no sigui el Nordschleife…

Via Racing Gang, Foto: Roly Patrick

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: