Coses que et passen quan vas a 299 km/h en una Kawasaki…

650_1000_Kawasaki-ZX10_vs-Audi RS6

Si una cosa va fer bé la Alemanya nazi va ser crear una xarxa d’autopistes sense límit de velocitat. Clar que quan parlaves de velocitat l’any 1938 segur que ningú s’imaginava de què arribarien a ser capaços els cotxes “només” 75 anys després. En el video que trobareu una mica més avall veureu una Kawasaki ZX-10R a la no menyspreable velocitat de 299 km/h. El més interessant arriba a partir del minut 0:10, quan un objecte negre no identificat apareix per la esquerra a una velocitat encara més surrealista.

Es tracta d’un Audi RS6 Avant preparat pel tuner alemany ABT Sportsline, el qual, entre altres coses, ha vist com la potència del motor V10 5.0 TFSI passava dels 580 als 700 CV, amb 800 Nm de parell màxim! Per arribar als 100 km/h necessita menys temps del que heu trigat per llegir aquesta frase, uns 3,9 segons, 7 dècimes menys que la versió estàndar; mentre que la velocitat màxima (tal i com es pot comprobar al video) supera fàcilment els 300 km/h. Al·lucinant.

Anuncis

2 thoughts on “Coses que et passen quan vas a 299 km/h en una Kawasaki…

Add yours

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: