El llegat de Bruce McLaren

Captura de pantalla 2013-02-01 a les 0.32.07

Ahir McLaren va presentar el nou MP4-28, el monoplaça amb el que Sergio Pérez i Jenson Button miraran de batre a Vettel i Alonso. Durant la presentació, els de Woking van aprofitar l’avinentesa per celebrar el seu 50º aniversari i treure a passejar a bona part de la seva col·lecció d’històrics, el que inclou joies com el MP4/4 amb el que Senna i Prost van aconseguir 15 victòries de 16 possibles, el F1 GTR que va guanyar Le Mans en el seu primer intent, o els monoplaces amb els que pilots com Fittipaldi, Hakkinen o Hamilton van aconseguir els seus respectius mundials. La comitiva la va iniciar un espectacular McLaren M8D, el mateix amb el que Bruce McLaren, el fundador de la escuderia, es va matar en uns entrenaments privats a Goodwood l’any 1970.

Com que mig segle d’existència no es celebra tots els dies, les referències a la figura de Bruce McLaren durant la presentació del MP4-28 van ser constants, essent el video que trobareu a continuació la més brillant de totes. Bruce McLaren, entre altres coses, va convertir-se en el pilot més jove en guanyar un Gran Premi de Formula 1, només superat per Alonso primer i Vettel després. Només tenia 22 anys. No obstant, el que més sorprén és que poc després el paio ja corria (i guanyava) amb els seus propis cotxes. Quasi res. Amb una música de fons molt ben trobada i una narració que detalla alguns aspectes de la vida del pilot, la veritat és que jo he acabat amb la pell de gallina.


Via Axisofoversteer

2 pensaments sobre “El llegat de Bruce McLaren

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s