Petrolicious – The Caretaker

Captura de pantalla 2013-02-02 a les 16.48.29

Si Drive és el canal de YouTube per excel·lència si parlem de cotxes moderns, gràcies sobretot a la feina de Chris Harris, Petrolicious ho hauria de ser respecte als cotxes clàssics. En la seva darrera entrega, titulada The Caretaker, Petrolicious ens mostra la feina d’Andy Greene, un especialista i restaurador enamorat dels clàssics. La primera meitat del video, centrada en el seu taller, està força bé, però la segona és d’autèntica traca: en ella tenim a Greene conduint un es-pec-ta-cu-lar Ferrari 250 GT SWB Berlinetta groc. Mamma mia.

Per cert. Al principi del video deixa anar una frase que suscric al 100%:

Ningú realment posseeix un cotxe clàssic, ets un “cuidador” per un període determinat de temps. I això és el més meravellós: és una obra que la gent valora. Tu tens la oportunitat de restaurar-lo, tens la oportunitat de conduir-lo, tens la oportunitat de cuidar-lo durant un cert període de temps. I és llavors quan passes a ser part de la història d’aquest cotxe clàssic.

No sé vosaltres, però jo no podria estar-hi més d’acord. Clar que ell parla de clàssic que un servidor no es podrà permetre mai, autèntiques obres d’art sobre rodes…

The Caretaker from Petrolicious on Vimeo.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: