Un BMW 323i reconvertit en un espectacular M3 (o quasi)

OZ_Rally_Flared_BMW_E30_01

Aquest BMW M3 que veieu a les imatges podria passar tranquilament per un d’aquells M3 que corrien al DTM a principis dels noranta. Estèticament no hi falta absolutament res, però sota el capó amaga una sorpresa… diguem-ne… explosiva. Nascut originalment com un 323i de 1984, aquest E30 ha patit una transformació TOTAL que no s’ha limitat només a l’aspecte exterior. A les aletes eixamplades (més i tot que les del M3 original, i fabricades en fibra) o les llandes OZ Racing de 8×18″, aquest “M3” compta també amb un motor a l’alçada de la seva agressiva imatge. No obstant, enlloc d’un quatre cilindres de 2.5 litres, com portaven en el seu dia els M3 Sport Evolution de la època, aquí trobareu un sis en línia amb 833 CV de potència, resultat d’augmentar la cilindrada fins els 2.9 litres i afegir un turbo KKK bufant a 1.7 bars. Vuit-cents trenta-tres.

I és per això que dic “quasi” al títol de la entrada. Sobre la estètica no tinc res a dir, és per-fec-te. No obstant, realment calien 833 CV de potència? No seria millor “conformar-se” amb un quatre cilindres amb les especificacions del DTM i uns 300-320 CV? El resultat segurament no seria tan espectacular ni vistós (sobretot al banc de potència), però com a mínim seria una mica més fidel al producte original. Sigui el que sigui, em trec el barret.

OZ_Rally_Flared_BMW_E30_02 OZ_Rally_Flared_BMW_E30_03 OZ_Rally_Flared_BMW_E30_04 OZ_Rally_Flared_BMW_E30_05Via Jalopnik

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: