Alfa Romeo Giulia Super

alfa-romeo-giulia-super-28

Recordo que quan corria el català de velocitat, i d’això ja fa alguns anys, en algunes curses coincidiem amb una mena de Copa Alfa Romeo reservada per a vehicles històrics. També va ser la època en la que em movia en un 147 Selespeed de record infame, i tot i així, tot i estar rodejat d’Alfa Romeos per tot arreu, mai he acabat de tenir controlats els models del fabricant italià. Giulia Sprint, Giulia GTA, GT Junior — per mi tot són el mateix. El que sí recordo és que de tots els Alfa Romeo clàssics que hi participaven hi havia un model que em cridava molt l’atenció: era una berlina tirant a quadrada que anaven molt, però que molt ràpid. Tot plegat m’ha vingut a la memòria al veure aquest article sobre l’Alfa Romeo Giulia Super que ha publicat PetroliciousSegurament no serà el cotxe més maco del món, ni el més ràpid, ni tindrà la sensualitat del Tipo 33 Stradale, però s’ha de reconeixer que té el seu ganxo…

alfa-romeo-giulia-super-22 (1) alfa-romeo-giulia-super-20 alfa-romeo-giulia-super-02

Via Petrolicious

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: