Creuant Europa en un Porsche 911 — el viatge perfecte?

No cal que us digui que a mi i a la meva senyora ens agrada molt fer viatges en cotxe. La lluna de mel és un bon exemple, però com aquest — bé, pot ser no taaan llargs — n’hem fet un bon grapat en els darrers anys. Per desgràcia, i a excepció de la excursió al Nürburgring que vaig fer amb el GT Turbo, el nostre mitjà de transport sempre ha brillat més aviat per la seva discreció. No ens enganyem, tot i els 1.001 CV de potència el Meriveyron tampoc era res de l’altre món. Algunes persones tenen més sort i poden fer viatges per tot Europa en cotxes una mica millors, com és el cas dels protagonistes d’aquest video on un grup d’amics creua el vell continent en una caravana de Porsches 911. Enveja sana.

I és que qui no ha somiat mai en poder fer un viatge així? Jo el primer. I vàries vegades. No cal arribar al Nordkapp, però fer una ruta que ressegueixi els trams del Monte-Carlo Historique des de Barcelona, empalmant des de Mònaco via Stelviopass fins Saint Moritz i els dos-cents passos d’alta muntanya que hi ha per Suïssa, i rematant-ho tot amb el Nürburgring per tornar finalment a casa fent servir únicament carreteres secundàries de la campinya francesa. Pim pam, anar fent. Sense pressa. Va, qui s’apunta? Quan comencem?

Anuncis

One thought on “Creuant Europa en un Porsche 911 — el viatge perfecte?

Add yours

  1. Jo m’apuntaria a l’agost…però el Meriveyron està en hores baixes, al banc de potència dóna 999cv…ha de passar pel taller…Que si tingués els 1.001cv…ara mateix sortiem!
    😉
    Aquest és un viatge d’R5, M3 i Delta…vintage road trip…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: