Nismo torna a la primera plana fent un repàs a la seva història

captura-de-pantalla-2013-03-13-a-las-14-42-12

Nismo (Nissan Motorsport International Limited) ha tornat, i ho ha fet per la porta gran. Juntament amb la presentació de les noves instal·lacions que fa uns dies van inaugurar al Japó, la divisió esportiva de Nissan va anunciar els seus plans esportius — i no esportius — pels propers anys. Destaquen “el retorn” de la marca a les 24 hores de Le Mans — poso “retorn” entre cometes perquè Nissan és actualment la referència a la categoria P2, per no parlar del programa Deltawing, on fins l’any passat van estar involucrats de forma directe — i el desenvolupament de versions esportives de models actuals de Nissan, entre les que ja hi ha el Juke i el 370Z Nismo. I sí, això inclou un Nismo GT-R (ohyeah).

Per dotar d’una mica d’èpica a tot plegat, els responsables de la marca han tirat d’arxiu al més pur estil Porsche per treure pit del seu passat. El video ens mostra bona part dels èxits — i no èxits — de la marca, els quals van des dels brutals R92C de Le Mans al Nissan Sunny de Grup A que va passar pel mundial de rallyes sense pena ni glòria, sense oblidar els Skyline GT500 del JGTC o els mitiquíssims R32 GT-R de Grup A que tanta cara van plantar als M3 a finals dels 80. No arriben al nivell de Porsche, però quasi.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: