El curiós cas del Lamborghini Gallardo que volia ser cotxe de rallyes

No sé ben bé per què, però darrerament està començant a ser habitual veure cotxes de luxe i esportius d’altes prestacions fent el cabra per trams de terra. Primer va ser el Rolls Royce Phantom, després en Chris Meeke fent un viral per Top Gear amb un Bentley Continental GT pel Rally de Gales, més endavant li va tocar el torn al Ferrari Enzo (obra del mateix paio que va fer el video del Phantom)… i ara veig això: un Lamborghini Gallardo LP560-4 en plan rallyes per uns trams dignes del millor RAC Rally. Si ja dic jo que aquests cotxes han estat dissenyats per fer-se servir, però sempre amb moderació. Que una cosa és explimir-lo en un circuit, i una molt diferent fer-lo servir indiscriminadament com si fos un Subaru Impreza. Clar que, ben mirat, a mi tampoc m’importaria veure de què és capaç un esportiu de 560 CV amb tracció a les quatre rodes…

Via Jalopnik

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: