Porsche Museum Soundnacht: que comenci la simfonia!

Captura de pantalla 2013-03-13 a les 23.39.25

Si hi ha una cosa que no m’agrada dels museus de cotxes és que aquests estan parats, inmòbils. A vegades tens la sensació que el cotxe que tens al davant no ha sortit a la carretera en anys. I això és una llàstima. El museu de Porsche, per sort, és una mica diferent. Bona part dels cotxes que en ell s’exposen van rotant, gràcies sobretot a la ingent quantitat de joies que la marca guarda “en secret” als magatzems. Tots ells estan en perfecte ordre de revista i llestos per sortir a còrrer en qualsevol moment — sigui el Goodwood Festival of Speed o les Rennsport Reunion. En aquest sentit, el passat mes d’octubre el fabricant alemany va organitzar a les pròpies instal·lacions del museu una vetllada que deixaria AL·LUCINAT a qualsevol fanàtic de la marca. La premisa és senzilla: engegar els cotxes i fer-los sonar una mica. Del 917/30 Spyder al 962C, passant pel RS Spyder LMP2 o el 804 amb el que la marca va provar sort a la Formula 1. Una autèntica simfonia motoritzada!

Via Motorsport Retro

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: