Un Porsche 991 Carrera 4S per la policia holandesa

IMG_8217

 

La marca Porsche i la policia sempre han estat vinculades d’alguna manera, i no parlo només de quan els segons persegueixen als primers després de cometre una infracció. Sense anar més lluny, la polizei alemanya ha fet servir diferents models de la marca per “patrullar” les autobahns: des dels 356 Cabriolet al 993 Carrera passant pel 924. Als Païssos Baixos aquesta relació es remunta a 1962, quan la politie nacional va estrenar una dotzena d’unitats del 356 B Cabriolet. A aquests els hi va seguir el 912 Targa el 1967, el 914/6 el 1969… fins al 964 Cabriolet de 1994. En total hi van haver ni més ni menys que 509 unitats de Porsche patrullant les autopistes holandeses, que es diu aviat. I mentrestant aquí la benemérita patrullant amb Talbots Horizon i Renaults 4…

Amb un historial com aquest, el concessionari oficial de Porsche a Twente ha volgut celebrar els 50 anys del coupé alemany d’una manera força original: decorant un dels nous 991 Carrera 4S amb els colors de la policia holandesa. Per desgràcia (i em perdonareu pel titular de la entrada, que no acaba d’ajustar-se del tot a la noticia) tot plegat no és més que un exercici de màrketing, al igual que el Techart Polizei o l’encara més surrealista Caparo T1 “de la policia britànica”. Clar que després del Lamborghini Gallardo LP560-4 Polizia tot és possible…

Via GT Spirit

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: