Aconseguirà Rush ser recordada com les mítiques Grand Prix i Le Mans?

rush-chris-hemsworth-daniel-bruhl

 

Si hi ha una pel·lícula que tinc ganes de veure aquest any, aquesta és Rush de Ron Howard. Basada en la temporada 1976 del mundial de Formula 1, Rush promet estar a l’alçada d’altres films mítics com Grand Prix i Le Mans. I no ho dic per dir. Per començar la ambientació ha estat cuidada fins al més mínim detall, fent servir monoplaces autèntics en els escenaris en els que van competir l’any 1976 — i això inclou recrear l’accident en el que Niki Lauda quasi perd la vida al Nürburgring després de perdre el control del seu Ferrari a Bergwerk. Quina diferència respecte a Driven o Michel Vaillant, 24 horas al límite. De fet ha estat el propi Ron Howard qui no ha desaprofitat la oportunitat de marcar distàncies respecte a aquestes, dient que Rush “és una pel·lícula racing, no com Driven”.

Evidentment, la pregunta que ens fem tots és si Rush estarà a l’alçada de Grand Prix i la mítica Le Mans, amb el gran Steve McQueen (la podeu veure sencera aquí). Jo crec que sí, que amb el temps es recordarà al mateix nivell d’aquestes. I ho aconseguirà perquè la història que explica és interessant i perquè s’han cuidat molt els detalls, fent servir cotxes de la època en circuits històrics com el Nordschleife. A falta de veure-la, aposto a que no hi haurà explosions innecessàries ni persecucions amb els monoplaces pels carrers de la ciutat. A canvi segurament tampoc aconseguirà recaptacions multi-milionaries. En aquest sentit, imagino que aconseguir convèncer als productors no deu haver estat gens fàcil. Jo no sé vosaltres però em moro de ganes de veure-la…

Via Motorsport Retro

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: