Aquest és probablement l’accident més idiota que he vist mai al Nürburgring

Tot i que YouTube està inundat amb videos onboard del Nürburgring, entrar al circuit amb amb una càmera està prohibit (sense anar més lluny, a mi personalment m’han parat un parell de cops per dur la càmera a la vista). El que fa la gent és tan senzill com passar la barrera amb la GoPro amagada entre les cames, sortir de la zona de sortida, fer una esse que hi ha marcada amb uns cons, parar-se a un costat, muntar la càmera i llestos. Fàcil. Tothom ho fa, nosaltres també (i més d’una vegada).

El que passa és que en caps de setmana on s’acumula molta gent, això pot provocar més d’un ensurt. I si no que li preguntin al paio del Peugeot 207 protagonista del video (per topar-se i després per pujar-lo a YouTube perquè tots ens poguem riure d’ell). Cal dir que el conductor del BMW M635i també té part de culpa. I és que no m’extranyaria que tots dos estiguessin més pendents de que la càmera estiguès encesa que no pas de mirar on tocava.

Tot això, per cert, té a veure amb una entrada que he llegit aquest matí a Bridge to Gantry on parlen del possible “relaxament” d’aquesta norma de cara a les touristfahren d’aquest any. I és que ben pensat, donat que tothom acaba saltant-se la norma a la mínima que té una oportunitat, farien millor en centrar-se en si les càmeres estan ben collades i situades allà on toca que no pas en limitar-se a prohibir-les sí o sí. I això sembla que és el que passarà, prohibint-se només les que estiguin collades a l’exterior. A veure si és veritat…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s