Com de bé conèixen Vettel i Webber el Red Bull RB9?

Amb una vintena de curses per temporada, actes publicitaris dia sí dia també, tests de pre-temporada, visites a la seu de Milton Keynes… podríem dir que Sebastian Vettel i Mark Webber passen més temps amb el seu monoplaça que amb les seves pròpies parelles. Tot i així, recordar-lo al detall i saber on van situats els adhesius dels diferents patrocinadors és pràcticament una missió impossible. I si no em creieu només heu de donar un cop d’ull al video que obre aquesta entrada, on Seb i Mark han de decorar el RB9 amb la decoració que han estrenat aquest cap de setmana al Gran Premi d’Austràlia. Aposto a que davant d’un repte així, segurament preferirien còrrer per un equip “pobre” i sense patrocinadors tipus Marussia o Caterham…

Via Motorauthority

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s