Lamborghini Countach, when outrageous was possible

Fins i tot a dia d’avui, més de tres dècades després de ser presentat, el Lamborghini Countach segueix semblant un cotxe vingut d’un altre planeta. I quasi podriem dir que va ser així: va ser fàbricat en una època on la aerodinàmica encara no manava en el disseny dels cotxes, on tenir detalls esbojarrats com les portes en tisora marcaven la diferència i on ser un esportiu no implicava necessàriament ser-ho. Fa uns mesos un preciós Countach blanc va ser el protagonista d’un video de la factoria Petrolicious que em va tornar a recordar per què aquest monstre de Sant’Aghata Bolognese va ser un dels mites dels anys 80, i el cotxe que tot nen volia tenir penjat a la paret de casa seva (en pòster, no literalment).

Via Jalopnik

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: