McLaren on ice: Rhys Millen al volant d’un MP4-12C Spider

Està clar que el McLaren MP4-12C Spider no és el cotxe més adient per anar a la neu. Tot i que el fabricant insisteixi, oferint cursos sobre neu als seus clients, està clar que el 99,9% dels cotxes que surtin de Woking no trepitjaran neu en sa vida. Tot i així, això no ha estat impediment perquè el fabricant britànic li hagi deixat una unitat a Rhys Millen — pilot de rallys, drifting, rallycross i qualsevol disciplina que se li posi per davant, inclosa la Pikes Peak — en una carretera tan impressionant com lamentable és el seu nom: Loveland. El suposat “duel” amb la snowborder de torn és el que menys interessa, però s’ha de reconèixer que les imatges són espectaculars.

Via Crank & Piston

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: