De Woking a Monaco en un MP4-12C — el viatge definitiu?

Fa uns mesos, 10 periodistes van tenir la possibilitat de creuar Europa en una caravana de McLarens MP4-12C. La comitiva va recòrrer quatre païssos diferents i uns 1.800 kilòmetres en els que hi va haver pràcticament de tot: des d’una visita al McLaren Tecnology Center a Woking, on es fabrica el MP4-12C, fins a una parada al antic traçat de Reims (on Bruce McLaren va guanyar l’any 1962), passant per carreteres de muntanya amb paisatges de conte o l’arribada triomfal a Monte-Carlo 50 anys després de que el pilot kiwi aconseguís la seva primera victòria al traçat urbà més famós del món. El viatge definitiu? Probablement, tot i que sempre es pot millorar

Via GT Spirit

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: