De Los Angeles a Florida en un Porsche 911 S de 1977

La gent sovint relaciona la marca Porsche amb cotxes cars, glamour i velocitat. I en la majoria dels casos aquesta descripció encaixa a la perfecció amb el que el fabricant alemany ofereix. El que la gent no sap és que adquirir un Porsche 911 no és tan prohibitiu com sembla, i prova d’això és el video que ahir va publicar Jay Leno (no sabia que publiqués videos on ell ni tan sols apareix).

Protagonitzat per Yoav Gilad, el video està centrat en el Porsche 911 S de 1977 que aquest californià va adquirir per 9.200 dòlars (al canvi, uns 7.200 euros) i amb el que va anar des de Venice, a Los Angeles, fins al concorso que cada any es celebra a Amelia Island, Florida. Uns 4.300 km (2.700 milles), quasi tots per carreteres secundàries, amb la excusa perfecte: desmostrar per què el 911 és el que és just ara que ha celebrat els 50 anys des de la seva presentació.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: