Petrolicious: The Hunter

Cada cop m’agraden més els videos de Petrolicious, i això que són d’allò més simple: bons cotxes, bona música, històries interessants i una fotografia sensacional. No cal més. En aquesta entrega trobem un paio que es passa mitja vida rebuscant entre els anuncis de Craiglist (un portal de compra-venda dels Estats Units) tot buscant “oportunitats”. És d’aquesta manera com va trobar el Ferrari 328 GTS i el Porsche 914/6 que surten al video. Respecte al segon, poc a dir. I pel que fa al primer, s’ha d’admetre que aquests italians han envellit bé amb el pas del temps…

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: