Porsche 996 Carrera 4S

Jason’s 911 from Evano Gucciardo on Vimeo.

El Porsche 996 Carrera 4S és un dels meus 911 preferits. I ho és per dos raons. Bé, millor tres. Primer perquè és el primer Porsche que he conduit de manera més o menys “alegre”, arribant als 230 km/h en un tram d’autobahn tornant del Nürburgring. Segon perquè sona de meravella, fins i tot amb els escapaments de sèrie. I tercer perquè és preciós. I això que la generació 996 no és que sigui una de les millors, sino més aviat al contrari. Però el Carrera 4S, una mena de Turbo “simplificat” sense les entrades d’aire laterals o l’aleró posterior, és diferent. En aquest video veureu el perquè. I pensar que fa un parell de mesos en tenien un a Nou Onze (Tiptronic, això sí) per només 30.000 euros…

Via Crank & Piston

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: