El típic passeig dominical

Poques coses hi ha millors en aquesta vida que el plaer de conduir un clàssic o un esportiu pel sol fet de fer-ho. Conduir per conduir, fer kilòmetres pel simple fet de fer-los, sense cap més ambició que la de relaxar-se i passar una bona estona amb la teva joguina. El video d’avui va precissament d’això, del típic passeig dominical amb el teu cotxe “de cap de setmana”, aquell que només fas servir per sortides com aquesta. Tot i que el video es podria haver estirat molt més, ja que acabés amb ganes de més, el cotxe del protagonista (l’amo de AMS Autowerks) bé s’ho val — un espectacular Porsche 993 GT2. Ara us deixo que vaig a robar-li el eme-tres a mon germà per anar a fer un tomb…

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: