Jay Leno rep la visita de Magnus Walker i el seu Porsche 911 72STR

Admeto que sento una certa admiració per aquest paio de barba impossible i nom Magnus Walker. Primer per haber-se marcat com a objectiu tenir tots els Porsche 911 que es van fabricar entre 1964 i 1973. Bé, quan dic tots vull dir un per any, s’entén. Segon per haver-ho aconseguit. I tercer per modificar-los d’una manera impecable en la que no només compta la estètica sino també la dinàmica. Fa poc Jay Leno va rebre la visita d’aquest pintoresc porschista i el seu preciós 911 72STR 002 de 1972. Sobren els comentaris. Poc abans SPEED HUNTERS li feia un reportatge fotogràfic d’aquests per pixar i no truere gota.

I per si tot plegat no fos suficient, recentment Magnus Walker ha afegit dos Porsche 911 Turbo a la seva particular col·lecció. Tots dos són de l’any 1976, de la primera fornada amb el canvi de quatre relacions. El platejat ja es va deixar veure en un video memorable (que trobareu una mica més avall) i compta amb les especificacions americanes. El blau, amb unes espectaculars llandes Gold Pag de 15″ en daurat (les quals li donen un aire molt subarista, tot sigui dit de passada), és un model europeu. Respect.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s