“Rush” ja té tràiler oficial

Cada cop queda menys per poder veure la esperadíssima “Rush” als cines (perquè per aquesta sí que em gastaria els 7 euros que val una entrada, creieu-me). Avui ha aparescut el tràiler oficial, i tot i que quasi tot el protagonisme se l’emporten els accidents, cosa que em preocupa una miqueta — deu ser que encara tinc el record de Driven massa present –, s’ha de reconèixer que la cosa promet. Recordem que aquesta pel·lícula, dirigida per Ron Howard, està centrada en la rivalitat que Niki Lauda i James Hunt van mantenir durant la temporada 1976, el que inclou l’accident a Bergwerk que quasi li costa la vida a l’austrïac i que va significar l’adéu definitiu del Nordschleife al calendari del mundial de Formula 1.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: