Un minut de silenci per aquest Lamborghini Miura

Aviso que les següents imatges poden ferir la sensibilitat de l’espectador. Com a mínim us asseguro que han ferit la meva, doncs no és gens agradable veure com es consumeix un dels cotxes més bonics que mai s’han fabricat. Pura impotència és el que se sent. El video en qüestió, on es veu com un preciós Lamborghini Miura groc és consumit per les flames davant la atònita mirada del seu propietari, ha estat pujada a YouTube pel mateix usuari responsable dels videos del Ferrari Enzo i el Rolls Royce Phantom fent el cabra. Curiós, si més no.

Jo la única conclusió que trec de tot plegat és que en un clàssic ha d’haver un extintor. Sempre. Sense excepcions. Quan el foc ja està descontrolat poc ajudarà, però en els primers segons, quan les flames no fan ni mig pam, aquest petit invent pot acabar estalviant-te molts calers.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: