Fernando Alonso fent “due giri piano” en el nou LaFerrari

Què passa quan a Fernando Alonso li deixes donar un parell de voltes a Fiorano amb el nou LaFerrari? Obviament, tractant-se d’un cotxe de proves s’ha d’anar amb compte de no trencar-lo, pel que els mecànics i enginyers li deixen ben clar a l’asturià que ha de fer “due giri piano” (dues voltes a poc a poc). Només sentar-se en la nova macchina de Maranello, Alonso repeteix la consigna deixant clar que ha captat el missatge. Si això és anar lent per l’asturià, no vull ni imaginar-me com deu ser anar “ràpid”…

Si jo fos el nem mimat de casa i em deixessin un joguet amb 963 CV de potència, estic segur que les temptacions també serien massa irresistibles com per fer limitar-me a fer dues voltes “piano, piano”. De totes maneres, Alonso ha estat implicat de forma directe (això diuen) en el desenvolupament de LaFerrari, així que tampoc m’acabo de creure aquest rotllo del “passava per aquí i em preguntava si em podrieu deixar fer un parell de voltes a poc a poc”.

Del que no hi ha dubte és que després de veure com s’ho passaven de bé Fernando Alonso i Felipe Massa al Circuit de Catalunya en un Ferrari 458 Italia, queda clar que Alonso és tan hooligan al volant com el que més.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: