A què espera Fiat per fabricar aquest 127?

1

Llegeixo a Carscoop que un tal David Obendorfer ha “imaginat” com podria ser un successor modern del Fiat 127, i veient les fotos la veritat és que no sé a què esperen els italians per donar llum verda a un cotxe així. Segons Obendorfer, aquest 127 pel segle XXI ha estat dissenyat sobre la base de l’Alfa Romeo MiTo i el Fiat Grande Punto, i si el fabricant italià donés el vist-i-blau estaria situat just un esglaó per sobre de l’actual 500. Tenint en compte el que s’ha posat de moda propostes retro-modernes com el 500, el MINI o el Volkswagen Beetle (dels quals només em quedaria els dos primers), estic segur que aquest 127 també tindria el seu forat al mercat. Estèticament no em negareu les semblances amb el model original, no tan sols en els petits detalls com els fars o els pilots posteriors, sino també en la forma general de la carrosseria. Senzill, elegant i evocador. M’agrada.

2 pensaments sobre “A què espera Fiat per fabricar aquest 127?

  1. Retroenllaç: Anònim

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s