Motor Klassic: Mercedes-Benz 190E 2.5-16 Evolution II, BMW M3 i Audi V8 Quattro

Audi-V8-BMW-M-3-Mercedes-190-E-2-5-16-Evo-II-Seitenansicht-19-fotoshowImageNew-c4b30f42-617270

M’imagino que coincidireu amb mi en que els millors anys del DTM són aquells qua van des de finals dels 80 fins a principis dels 90 (curiosament, els mateixos en els que va participar el BMW M3). Al igual que passa avui en dia, l’any 1990 tres marques es disputaven el campionat: BMW amb l’M3, Audi amb el V8 Quattro i Mercedes-Benz amb l’evolucionat 190E 2.5-16 Evolution II. Deixant de banda per un moment al primer, resulta curiós comparar l’Audi amb el Mercedes-Benz. I és que mentre que aquest últim és un cotxe que respira competició per tots els costats (després de tot es tracta d’una homologació especial), el d’Ingolstadt no és més que una berlina de representació. Ràpida, potent… però una berlina de representació en definitiva. I tot i així, Hans-Joaquim Stuck va aconseguir superar a tots els seus rivals per coronar-se campió amb Audi, quedant per davant de Johnny Cecotto amb BMW i Kurt Thiim amb Mercedes-Benz.

Encara que no entengueu una sola paraula d’alemany (com és el meu cas), no us podeu perdre la comparativa que va fer la revista Motor Klassic amb els tres protagonistes (en les seves respectives versions de carrer, això sí) d’aquella temporada.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: