Guido Tschugg i el seu Mitsubishi Lancer Evo VII

Guido Tschugg és un alemany de cognom impronunciable que es dedica al descens en bici i a qualsevol altre disciplina que respiri a adrenalina. D’aquí que, entre altres coses, també formi part de la familia Red Bull. Tractant-se d’un blog dedicat al món del motor tot això ens hauria de resultar bastant indiferent, si no fos perquè a Tschugg també li corre benzina per les venes. I si no em creieu només cal que doneu un cop d’ull al video: neu, un Mitsubishi Lancer Evo VII, uns camins desèrtics i un drone per grabar-ho tot com s’ha de fer. Enveja sana.

Via Crank & Piston

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s