Amb el segon tràiler de “Rush” queda clar que la cosa va pel bon camí

Admeto que després de veure el primer tràiler de “Rush” tenia els meus dubtes sobre la pel·lícula de Ron Howard: massa accidents, massa efectes especials, un Chris Hamsworth que no m’acabava de convèncer. Avui ha aparescut el segon tràiler oficial, i amb ell he aclarit bona part dels dubtes que tenia… per no dir tots. La història aprofundeix molt en l’accident de Lauda. I no només en l’accident en sí, sino també en l’abans i el després, i en com aquest va afectar a la relació entre Lauda i Hunt. Per la seva part, en aquest tràiler també és veu un Hemsworth molt més “macarra” que en el primer: fumant, lligant, amb aquesta imatge de “a mi me la pela tot perquè sóc el millor” — en definitiva, molt més en la línia del que va ser el veritable James Hunt. I què dir de Daniel Brühl? La seva interpretació en el paper de Lauda també té molt bona pinta. Se’m farà llarg aquest estiu esperant que arribi el dia de l’estrena…..

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s