Autocar compara totes les generacions del 911. Amb quina us quedeu?

Si poguèssiu escollir una generació del Porsche 911 entre totes les que s’han fabricat en el darrer mig segle, amb quina us quedarieu? Aquesta és la pregunta que segurament ens hem fet tots en un moment o un altre, i a la que la revista Autocar ha volgut donar solució. I és que en el mig segle que Porsche porta reinventant-se en cada nova generació, la veritat és que hi ha per triar i remenar: la simplicitat absoluta del 911 original (representada aquí amb una unitat de 1966), el quasi sempre poc valorat 930, l’encara menys valorat 964 (aquí amb tracció total, tota una novetat en el 911), el preciós 993, el trencador 996, el versàtil 997 o el nou 991. Vosaltres amb quina us quedeu?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: