Ja és oficial: amb vostès, el Peugeot 208 T16 Pikes Peak

Després d’avançar-lo amb tres teaser d’allò més prometedors, Peugeot acaba de publicar el primer video oficial de la seva nova aventura americana. En ell apareix el 208 T16 Pikes Peak (per primer cop a cos sencer) al costat del Peugeot 405 T16 amb el Vatanen va guanyar la edició de 1988 (i Bobby Unser la de 1989). D’entrada el veig molt més radical que el Ford Fiesta amb els que Marcus Grönholm també va provar sort a la mítica pujada, clar que això pot ser és culpa d’aquest disseny tan sinistre que li han donat (i de la fibra de carboni, també).

I deprés tenim a Sebastien Loeb, qui apareix per primer cop vestint els colors del fabricant francès (se’m fa extrany no veure’l amb els colors de Citroën). El que de moment seguim sense saber són les especificacions tècniques d’aquest petit monstre. Serà veritat això que diuen del motor V6 bi-turbo, els 850 CV i el canvi del 908 HDi-FAP? Espero que no triguem gaire en sortir de dubtes, tot i que “si el rio suena”…

ACTUALITZADA: He pujat unes fotos que he trobat a Carscoop on es veu el cotxe amb molt més detall. En una paraula: BRUTAL.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s