Peugeot publica els tres primers teasers del 208 T16 amb el que correrà la Pikes Peak

208t16pikespeak130401-1365842263

Durant la passada Setmana Santa, Peugeot va anunciar que aquest any participarà a la Pikes Peak International Hill Climb amb Sebastian Loeb al volant d’un 208 T16, i amb Total, Michelin i Red Bull com a patrocinadors principals. Tractant-se de la Pikes Peak, era obvi que el 208 T16 havia de patir modificacions importants si volia optar a la victòria absoluta… i pel que sembla en els tres primers teasers que ha publicat el fabricant francès, sembla que així serà. A les fotos no es veu gran cosa, però el poc que es veu dona moltes pistes sobre com serà el trasto: una aerodinàmica molt treballada, amb els clàssics alerons impossibles en mida XXXL, uns passos de roda convenientment eixamplats i un interior reduït a la mínima expressió.

A la revista francesa Auto-Addict van una mica més enllà, apuntant a un motor V6 bi-turno de 850 CV potència, un xassís tubular amb carrosseria de fibra de carboni i al canvi del 908 HDi-FAP de Le Mans. És un dels avantatges de que la prova es disputi íntegrament sobre asfalt: aquí no només poden aprofitar la experiència de la marca en rallyes, sino també en circuits. Tan de bo sigui tot veritat, perquè només d’imaginar-me a Loeb en un trasto així a la Pikes Peak ja s’em fa la boca aigua.

208t16pikespeak130402 208t16pikespeak130403-1365842272

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s