El culebrot de Mark Webber i Porsche

k-bigpic

Que a Mark Webber li tiren els colors de Porsche és una cosa que ja sabíem. Que a Red Bull li estan fent el llit, també. Si no no s’explica que no sancionessin a Vettel per saltar-se les ordres d’equip a Malaysia, ni que es quedés sense benzina a la Q2 del Gran Premi de la Xina. És per això que des de fa uns dies la rumorologia popular el situa a Porsche a partir de la temporada que ve. Radio Le Mans — un mitjà molt respectat en tot el que té a veure amb les 24 hores de Le Mans — va publicar la noticia/rumor durant el passat cap de setmana, una noticia que en dos segons ja s’havia escampat per tota la xarxa (el fiasco de Red Bull durant les cronos segurament va ajudar, imagino).

Porsche ja s’ha afanyat a negar la informació però, ben pensat, si juntem tots els ingredients que tenim a l’abast la cosa té tota la lògica del món. De fet, Jalopnik explica els cinc motius del per què Webber hauria de fitxar per Porsche d’una forma molt clara. I per acabar de rematar-ho tot, Mark Webber ha aparegut recentment en un video promocional de Porsche centrat en la preparació física dels pilots. Casualitat? Penseu el que volgueu…

Cal recordar que el pilot australià té 36 anys, una edat que el situa a tocar de la jubilació quan parlem de Formula 1, però que en curses com les 24 hores de Le Mans no té per què ser res dolent, ens al contrari. Mireu si no els casos de Dindo Capello, Allan McNish o Tom Kristensen: en tots tres casos es dona la circumstància de que el salt a la resistència també va representar la oportunitat definitiva per fer-se un nom a la història de l’automobilisme. McNish no va fer res a la Formula 1, però amb dos victòries a Le Mans (una d’elles amb Porsche) s’ha convertit en una de les llegendes vives de la cursa francesa. El cas de Kristensen és encara més significant, ja que ell ni va passar per la Formula 1 ni va destacar a altres campionats com el DTM, on va còrrer per Audi durant un bon grapat d’anys.

A més a més, el món de la resistència tampoc és nou per Webber. L’any 1999 va ser pilot oficial de Mercedes-Benz amb els CLR d’infame record. Sí, aquells que s’enlairaven de cop i sense avisar, convertint-se en una de les imatges més memorables de la cursa francesa.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: